Logo

Risklatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

En rest kolde kogte ris
1-3 æg
1-3 groft revne æbler
1-2 spsk honning
1 tsk kanel
1 tsk vanilje
Maizena
Jomfru olivenolie
1 tsk mælkefri margarine
*


Alt efter hvor stor en rest ris du har tilbage, blandes mere eller mindre af de andre ingredienser til dejen.
Den skal være sammenhængende og fast.
Det er en fordel, hvis den får lov til at trække lidt i køleskabet, inden den sættes på en varm pande med olie.
Klatkagerne sættes på med spiseskeer og steges gylden på begge sider. Lav bare en stor portion.
Klatkagerne kan holde sig et par dage i køleskabet, eller kan fryses ned til en dag hvor lækkersulten melder sig.
Serveres med frugtmos eller syltetøj og flormelis.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her