Logo

Risklatter - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

 

Risengrød af ½ liter sødmælk og ¾ dl grødris

1 stort æg

3 spsk hvedemel

1 dl mælk

1 spsk sukker

reven citronskal

Tilbehør: Flormelis eller sirup, syltetøj

 

Kog mælk og ris til grød.

Lad den svale af og rør æg i sammen med hvedemel, mælk og sukker samt den revne citronskal.

Bag små klatter i fedtstof på pan­den.

Server straks med flormelis eller sirup og syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her