Logo

Rugbrødscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. fløde
½ stang vanilje
4 æg
40 g melis
4 blade husblas
100 g revet rugbrød
rabarberkompot
1 ¼ dl piskefløde

Fløde, vanilje, æg og melis koges til creme, hvorefter den udblødte, opvredne husblas tilsættes. Cremen afkøles, og det revne rugbrød røres i. Det hele hældes over en tyk frugtkompot, helst rabarber, og når deserten er kold, pyntes den med flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her