Logo

Rugbrødscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ l. fløde
½ stang vanilje
4 æg
40 g melis
4 blade husblas
100 g revet rugbrød
rabarberkompot
1 ¼ dl piskefløde

Fløde, vanilje, æg og melis koges til creme, hvorefter den udblødte, opvredne husblas tilsættes. Cremen afkøles, og det revne rugbrød røres i. Det hele hældes over en tyk frugtkompot, helst rabarber, og når deserten er kold, pyntes den med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød og Ris à l'amandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sneæg med Creme AnglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød under dynenAt koge risengrød under dynen er en klimavenlige måde at koge risengrød på. Risengrød til...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!