Logo

Salmonellafri koldskål med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. Kærnemælk
2,5 dl Piskefløde
3 spsk st.melis
2 tsk Vanillesukker
200 g Jordbær

Jordbær skæres i mindre stykker. Piske vaniljesukker, melis og fløde til en let konsistens herefter piskes kærnemælken i. Jordbærstykkerne vendes i koldskålen. Koldskålen servers i iskold med kammerjunkere.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddemarengs med bitter nougatcreme og brombærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!