Logo

Sharonmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 20 min. Stivnetid: 1 time. Ikke fryse-egnet
(6 personer)

½ kg modne sharon- eller kakifrugter
2 spsk sukker
2 spsk citronsaft
1 dl piskefløde
2 æggehvider
reven skal fra ½ citron

Skær frugten midt igennem og, befri den for eventuelle kerner.
Tag frugtkødet ud af skallerne med en ske og mos det med en gaffel.
Rør sukker og citronsaft i pureen.
Pisk fløden og æggehviderne stive.
Vend først flødeskummet i, derefter de piskede æggehvider.
Fordel moussen i portionsglas og drys reven citronskal over.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?