Logo

Solbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg solbær
3 dl vand
300 g rørsukker
4 æggehvider
3 dl piskefløde
 
Skyl solbærrene, nip dem og kog dem sammen med halvdelen af sukkeret. Skal koge helt ud.
Si saften fra og afkøl den.
Pisk æggehviderne stive og pisk resten af sukkeret i lidt ad gangen.
Rør den iskolde solbærsaft i og vend den stiftpiskede fløde i.
Hældes i en form og fryses minimum til næste dag.
Serveres med flødeskum og hele bær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her