Logo

Solbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg solbær
3 dl vand
300 g rørsukker
4 æggehvider
3 dl piskefløde
 
Skyl solbærrene, nip dem og kog dem sammen med halvdelen af sukkeret. Skal koge helt ud.
Si saften fra og afkøl den.
Pisk æggehviderne stive og pisk resten af sukkeret i lidt ad gangen.
Rør den iskolde solbærsaft i og vend den stiftpiskede fløde i.
Hældes i en form og fryses minimum til næste dag.
Serveres med flødeskum og hele bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Veganske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med balsamico eddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-pindsvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Veganske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os