Logo

Solbærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Solbærfromage

4 pers.

 

200 g solbær
50 g sukker
1 stk æggehvide
2 dl piskefløde 38%
Pynt: 8 blade frisk  mynte

Varm solbær og sukker op ved svag varme, til sukkeret er smeltet.

Stil det til afkøling.

Pisk æggenhviden stiv. Pisk fløden til let skum.
Vend flødeskum og æggehvider sammen med bærrene, hæld massen i passende beholdere (fx. ramekins eller et glas).

Stil fromagen i køleskabet 2-3 timer eller til den er blevet fast.
Pynt med mynteblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Le Blanc- Manger de Pomme-Reinette au CaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
• Marineret lammebryst + KastaniemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Le Blanc- Manger de Pomme-Reinette au CaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os