Logo

Solbærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solbærfromage

4 pers.

 

200 g solbær
50 g sukker
1 stk æggehvide
2 dl piskefløde 38%
Pynt: 8 blade frisk  mynte

Varm solbær og sukker op ved svag varme, til sukkeret er smeltet.

Stil det til afkøling.

Pisk æggenhviden stiv. Pisk fløden til let skum.
Vend flødeskum og æggehvider sammen med bærrene, hæld massen i passende beholdere (fx. ramekins eller et glas).

Stil fromagen i køleskabet 2-3 timer eller til den er blevet fast.
Pynt med mynteblade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her