Logo

Sommerkage med friske jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tærtebund:
3 æg
2 dl sukker
1 dl kartoffelmel
1 dl hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
2-3 spsk koldt vand
2 tsk vaniljesukker
 
Pynt:
Friske jordbær
3 dl piskefløde til flødeskum
 
Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
Hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sigtes i æggemassen og røres sammen,
vandet tilsættes efterhånden.
Dejen hældes i en springform og bages i 25-30 min. midt i en forvarmet
ovn ved 175ºC.
Jordbærene skylles, skæres i halve og lægges oven på kagen.
Fløden piskes til flødeskum og fordeles ud over kagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FigensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtis a la plombièreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FigensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os