Logo

Soupe de Champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Frislæ frugter (hindbær, litchi, melon­kugler - udstukket med parisiennejern, jordbær, druer, ananas, blommer, kiwi, appelsinfileter, kirsebær (udstenede) og lignende.
 
2-3 slags frugtsorbet (tilbered den selv, hvis De har mulighed eller køb hos en lø­dig konditor el­ler restauratør.
 
Arranger frugterne og sorbeten på en iskold tallerken og hæld 1 glas god champagne over.
Server med fine mandelbuer og husk skeen til Champagnen.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her