Logo

Soupe de Champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Frislæ frugter (hindbær, litchi, melon­kugler - udstukket med parisiennejern, jordbær, druer, ananas, blommer, kiwi, appelsinfileter, kirsebær (udstenede) og lignende.
 
2-3 slags frugtsorbet (tilbered den selv, hvis De har mulighed eller køb hos en lø­dig konditor el­ler restauratør.
 
Arranger frugterne og sorbeten på en iskold tallerken og hæld 1 glas god champagne over.
Server med fine mandelbuer og husk skeen til Champagnen.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kvarktærte uden bundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
• Marcipanchips og softice med nougatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling Marengo + Den gode blommekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!