Logo

Soupe de Champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Frislæ frugter (hindbær, litchi, melon­kugler - udstukket med parisiennejern, jordbær, druer, ananas, blommer, kiwi, appelsinfileter, kirsebær (udstenede) og lignende.
 
2-3 slags frugtsorbet (tilbered den selv, hvis De har mulighed eller køb hos en lø­dig konditor el­ler restauratør.
 
Arranger frugterne og sorbeten på en iskold tallerken og hæld 1 glas god champagne over.
Server med fine mandelbuer og husk skeen til Champagnen.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vild ris à la mandaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med limedipServer danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert
• Æbler bagt med kanelKanel er noget mange forbinder med juletiden. Her er kanel brugt sammen med æbler, der...
• Vild ris à la mandaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os