Logo

Stegte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-8 æbler
50 g smør
1 tsk vanilje
1 spsk sukker
1 tsk kanel
1 spsk skoldede rosiner

Æblerne skylles. Kernehuset bores ud. Smør, Vanila, sukker, kanel og rosiner røres sammen og stoppes ned i æblerne. Æblerne stilles i et smurt, ovnfast fad og steger i ovnen ved 200º. ca. 30 min. efter æblernes størrelse og fasthed. Æblerne kan pakkes ind i folie og steges over grill. De serveres varme, evt. med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk rabarberkage i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RåcremeHerlig frugtsalat med råcreme. Råcremen her er skøn og luftig, og du kan selvfølgelig...
• Få varmen med lune kastanjerFriske kastanjer er en hyggelig og klassisk vinterspise. Nyd dem enkelt, bare med lidt...
• Fransk rabarberkage i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os