Logo

Stegte æbler med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 store æbler
Fyld:
40 g smør
1-2 spsk sukker
rosiner
evt. marcipan i tern eller hakkede mandler
 
Æblerne skrælles, kernehuset udstilkes, fyldet blandes og fyldes i hullerne.
Stilles i et smurt gratinfad, sættes i ovnen ved 200°C til æblerne er møre.
Serveres varme med is til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprøde vandbakkelserBag nogle lækre vandbakkelser, og fyld dem med creme og jordbær. Her får du en god...
• HindbærfromagekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TykmælksfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprødstegte ål, råstuvede kartofler og rødbedesylt med blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os