Logo

Stegte bananer med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En frugtdessert fra Thailand.

1 stor flot banan
3 chokoladekringler

Forvarm ovnen ved 200ºC. Skær bananen igennem på langs og læg chokoladekringlerne ned i bananen. Sæt bananen ind i ovnen og bag den til den er helt sort og saften fra bananen er tydelig, ca. 30-40 min.
Serveres med is og selvfølgelig et dryp likør eller cherry.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengsreder med citruskompotSuper lækker opskrift på marengsreder med appelsin og citron. En skøn og sommerlig kage,...
• Bærskum med kvarktoppingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsreder med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!