Logo

Stegte bananer med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En frugtdessert fra Thailand.

1 stor flot banan
3 chokoladekringler

Forvarm ovnen ved 200ºC. Skær bananen igennem på langs og læg chokoladekringlerne ned i bananen. Sæt bananen ind i ovnen og bag den til den er helt sort og saften fra bananen er tydelig, ca. 30-40 min.
Serveres med is og selvfølgelig et dryp likør eller cherry.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
• Bær med vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat-is med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengs med æblemosVirkelig sprød og dejlig marengskage, med æblemos, vaniljeskum og hasselnøddedrys, så er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os