Logo

Stracciatella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1,5 dl æggeblommer
80 g sukker
6 dl piskefløde
2 cl strega likør
1,5 cl Bailey
4 spsk finthakket mørk chokolade
 
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt strega og Bailey.
Vend forsigtigt flødenskummen i æggemassen.
Chokoladen vendes i.
Isen fryses i ca. 4 timer, rør jævnligt under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagte æbler med vaniljecremeNår man liiige har lyst til lidt sødt, er denne nemme opskrift god at have ved hånden
• Lune æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærmousseEn mousse er en let og luftig dessert, som er super nem at lave. Prøv den til gæsterne. Du...
• Bagte æbler med vaniljecremeNår man liiige har lyst til lidt sødt, er denne nemme opskrift god at have ved hånden
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os