Logo

Stracciatella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1,5 dl æggeblommer
80 g sukker
6 dl piskefløde
2 cl strega likør
1,5 cl Bailey
4 spsk finthakket mørk chokolade
 
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt strega og Bailey.
Vend forsigtigt flødenskummen i æggemassen.
Chokoladen vendes i.
Isen fryses i ca. 4 timer, rør jævnligt under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbæris på sprød bundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris på sprød bundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os