Logo

Stribet fromage - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En ikke sjælden søndagsdessert, hvis der skulle serveres lidt ekstra festligt. I dag er den gamle dessert næsten gået i glemmebogen.

Til 5-6 personer

 

5 blade husblas

2 æg

4 spsk sukker

reven skal og saft af 1 citron

4 dl piskefløde

3 spsk konc. ribssaft

2 spsk kakao

 

Læg husblasen i koldt vand.

Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og kom den revne citronskal og saft i.

Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad.

Pisk æggehvider og fløde stift.

Hæld den smeltede, afsvalede husblas i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres. Vend derefter de piskede æggehvider og fløde i.

Fordel blandingen i tre skåle.

Vend ribssaft i den ene, kakao i den anden og lad fromagen i den tredje skål forblive hvid.

Læg hurtigt de tre lag ovenpå hinanden i serveringsskålen.

Pynt evt. med flødeskum.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?