Logo

Svampesouffle med isop

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g blandede grofthakkede svampe
30 g smør
1 lille løg
30 g hvedemel
1 spsk tørret eller frisk isopblade
salt og peber
3 dl mælk
4 æggeblommer
4 æggehvider
lidt rasp
 
Svits svampene i smør sammen med løget som er finthakket.
Drys hvedemel og krydderier over.
Spæd med mælken og lad det småsnurre et par minutter.
Rør æggeblommerne i blandingen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem varsomt i.
Kom souffleen i en smurt form og bag retten i ovn ved 200°C i ca. 45
minutter til den er gylden i skorpen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun æblekage med makroner og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær ostedyp med frisk frugtPrøv den lækre blåbær-ostedip med frisk frugt som lækker og sund snack eller dessert-...
• Minestrone + OstesandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!