Logo

Svestkove Knedliky - Plum Dumplings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
5 dl sigtet hvedemel
5 dl kogte kartofler
2 ½ dl fine brødkrummer
12-15 blommer
½ dl kanelsukker
2 spsk smør
salt

Rør smør æg og salt sammen.
Ælt gradvist hvedemel og kartofler i, skal være ret stiv at ælte.
På et melet bord rulles dejen ud til ca. ½ cm tykkelse, skær det ud i 7 ½ cm. kvadrater.

Læg i blomme på hvert kvadrat, drys med kanelsukker og fold enderne om blommen.
Form den til en bolle.

Læg dumplingerne i kogende saltet vand, læg låg på og lad dem simre ca. 15 minutter.
Brun brødkrummerne i lidt smør.
Rul dumplingerne brødkrummerne og drys med kanelsukker

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her