Logo

Svestkove Knedliky - Plum Dumplings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
5 dl sigtet hvedemel
5 dl kogte kartofler
2 1/2 dl fine brødkrummer
12-15 blommer
1/2 dl kanelsukker
2 spsk smør
salt

Rør smør æg og salt sammen.
Ælt gradvist hvedemel og kartofler i, skal være ret stiv at ælte.
På et melet bord rulles dejen ud til ca. 1/2 cm tykkelse, skær det ud i 7 1/2 cm. kvadrater.

Læg i blomme på hvert kvadrat, drys med kanelsukker og fold enderne om blommen.
Form den til en bolle.

Læg dumplingerne i kogende saltet vand, læg låg på og lad dem simre ca. 15 minutter.
Brun brødkrummerne i lidt smør.
Rul dumplingerne brødkrummerne og drys med kanelsukker
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladefondue, mørkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med citroncremefyld og mandlerDesserten er luksus-pandekager med citroncreme og mandler. Ligesom på rådhuset...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue, mørkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os