Logo

Syltede pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(½ pære pr person)
Pærerne skrælles og halveres.
Kærnehuset udtages.
Koges i suk­kerlage med lidt vanilje.
Marcipan røres med fløde, cognac og hakkede nødder/mandler.
Lægges derefter i pæren, der hvor kærnehuset var.
Serveres afkølede overhældt med varm choko­lade.
Anrettes bedst på en frugtcoulis.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her