Logo

Tærtebund med chokoladeovertræk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
en tærtebund
pålægchokolade
 
Lun bunden i ovnen et øjeblik og dæk med chokoladepålæg.
Efter et øjeblik smelter chokoladen og bunden kan tages ud til afkøling.
Når chokoladen er størknet kan bunden fyldes med frugt og creme uden at blive våd og svampet. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst i pebersauce + Tosca-pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
• Marcipanis med vodkaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinger i flødepeberrod + Frugt i rødvinsgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!