Logo

Toscapærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store modne pærer
citronsaft
75 g smuttede flækkede mandler
75-100 g smør
4 spsk sukker
1 spsk hvedemel
1/2 dl piskefløde
 
Pæreren skrælles og skæres i halve, stilk og kærnehus fjernes, de halve
pærer dryppes med citronsaft og lægges i et ovnfast fad med den buede side opad.
Smør, hvedemel, sukker og fløde kommes i en gryde og koges sammen et par min.
De smuttede, flækkede mandler kommes i.
Blandingen kommes over pærerne og bages i ovnen ca 15 min. ved 200ºC.
Serveres mens den er lun evt med softice eller kold flødeskum.
Flødeskummen kan evt tilsættes lidt sprut efter smag, prøv med rom og lidt sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flamberede bananer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristede abrikoser med yoghurtDenne lynhurtige og lækre dessert kan også tilberedes med blommer, ferskner eller...
• Frugtsalat med frisk basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede bananer 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os