Logo

Toscapærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 store modne pærer
citronsaft
75 g smuttede flækkede mandler
75-100 g smør
4 spsk sukker
1 spsk hvedemel
½ dl piskefløde
 
Pæreren skrælles og skæres i halve, stilk og kærnehus fjernes, de halve
pærer dryppes med citronsaft og lægges i et ovnfast fad med den buede side opad.
Smør, hvedemel, sukker og fløde kommes i en gryde og koges sammen et par min.
De smuttede, flækkede mandler kommes i.
Blandingen kommes over pærerne og bages i ovnen ca 15 min. ved 200ºC.
Serveres mens den er lun evt med softice eller kold flødeskum.
Flødeskummen kan evt tilsættes lidt sprut efter smag, prøv med rom og lidt sukker.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?