Logo

Tyttebærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl tyttebær, friske eller frosne
4 spsk sukker
3 æggehvider
3/4 dl vand
2 spsk gin

Pynt:
1/2-1 dl piskefløde
lidt friske tyttebær
citronmelisse

Kør tyttebær og sukker til en skummende mos i en køkkenmaskine eller med en el-pisker, mindst 5 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og rør derefter tyttebærmos, vand og gin i æggehviderne.
Hæld massen i en ismaskine og kør i ca 20 min, eller stil den i fryseren i et par timer til den får en fast konsistens. Fordel sorbeten i portionsskåle.
Pisk fløden stiv og læg forsigtigr et par klatter på sorbeten. Drys med hele tyttebær over flødeskummet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Duet af Earl Grey og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
• Frisk frugtsalat med mynteVend sæsonens friske bær og frugter med hjemmelavet myntesukker - det er nemt og smager...
• Duet af Earl Grey og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os