Logo

Tyttebærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl tyttebær, friske eller frosne
4 spsk sukker
3 æggehvider
¾ dl vand
2 spsk gin

Pynt:
½-1 dl piskefløde
lidt friske tyttebær
citronmelisse

Kør tyttebær og sukker til en skummende mos i en køkkenmaskine eller med en el-pisker, mindst 5 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og rør derefter tyttebærmos, vand og gin i æggehviderne.
Hæld massen i en ismaskine og kør i ca 20 min, eller stil den i fryseren i et par timer til den får en fast konsistens. Fordel sorbeten i portionsskåle.
Pisk fløden stiv og læg forsigtigr et par klatter på sorbeten. Drys med hele tyttebær over flødeskummet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her