Logo

Vandbakkelser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 1/2 dl vand
1/2 tsk sukker
75 g margarine
75 g hvedemel
2 æg

Alt undtagen hvedemel og æg bringes til kogepunktet, tages af ilden, hvedemel piskes i, på varmen igen til dejen slipper, køles lidt, et æg ad gangen piskes i.

Dejen formes som 2 stænger på bagepapir, og bages i 25 min. ved 200ºC. Ovnen må IKKE åbnes under bagning, da stængerne ellers vil falde sammen. Bages på nederste / næst nederste rille.
Smager gevaldigt med glasur af enhver slags og fyldt med flødeskum eller creme.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sherry med pæreskum, valnøddepaneret "skumfidus"...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes Suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse for slikmundeStadig et hit - til ukuelige slikmunde.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os