Logo

Vaniliecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. mælk
4 æggeblommer
4 spsk sukker
korn fra en 1/2 stang vanilje
 
Bring mælken i kog med vaniljekorn og vaniljestang og lad det stå og
trække.
Æggeblommerne røres sammen og sukkeret tilsættes langsomt; der røres til
sukkeret er opløst og massen er tyk og cremet.
Vanillestangen tages op af mælken og mælken røres i en tynd stråle i
æggemassen.
Hæld æggemassen i en tykbundet gryde og varm den langsomt op ved middel varme, mens der piskes godt, indtil cremen bliver tyk.
 
Tips: Cremen serveres varm eller kold i portionsglas.
Cremen er lækker når den hældes over is, frisk frugt, henkogt frugt og er
velegnet til lagkager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrombærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbradbøffer med abrikos-sennep + Raffaelo-yoghurt-mousseDer er ingen grænser for, hvad man kan smage til med sennep: fx abrikoser. Krydret på den...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os