Logo

Vaniliesouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl mælk
50 g sukker
50 g smør
50 g hvedemel
9 æggeblommer
9 æggehvider

Mælken koges op med sukker.
Smørret smeltes og piskes sammen med hvedemel.
Mælken piskes sammen med smørbollen og tilsættes blommerne et ad gangen, til det virker afkølet.
Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i dejen og hældes op i en smurt form, som er strøet med sukker.
Bages i ovn ved 190°C i ca. 40 min.
Den skal hæve op over formen og serveres straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?