Logo

Vaniliesouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl mælk
50 g sukker
50 g smør
50 g hvedemel
9 æggeblommer
9 æggehvider

Mælken koges op med sukker.
Smørret smeltes og piskes sammen med hvedemel.
Mælken piskes sammen med smørbollen og tilsættes blommerne et ad gangen, til det virker afkølet.
Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i dejen og hældes op i en smurt form, som er strøet med sukker.
Bages i ovn ved 190°C i ca. 40 min.
Den skal hæve op over formen og serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her