Logo

Vanilje-budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)

4 blade husblas,
3/4 dl sukker,
kornene fra 1 vaniljestang,
6 dl piskefløde.
Tilbehør: Figner i sukkerlage (færdigkøbte), citronmelisse.

Blødgør husblassen i koldt vand i 10 min.
Rør sukker og vaniljekorn sammen og kom blandingen i en kasserolle sammen med fløden. Bring det hele i kog under omrøring og lad det småkoge i 1-2 min.
Tag gryden af varmen.
Kram husblassen let og rør den i den let afkølede fløde-masse.
Hæld derefter buddingemassen i små forme, der kan rumme ca. 1 dl, eller i en stor skål. Dæk med plastfolie og sæt buddingen koldt i mindst fire timer.
Desserten kan evt. tilberedes dagen i forvejen.
Server figner og lidt af sukkerlagen til buddingen og pynt med citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærmilkshake 3Her er et dejlig sommerlækkeri, der ikke tager lang tid at lave
• - 2. pinsedag En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kathrineblommekage i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmilkshake 3Her er et dejlig sommerlækkeri, der ikke tager lang tid at lave
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os