Logo

Vaniljeis med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 past. æggeblommer
100 g flormelis
1 stang vanilje
3 dl piskefløde
100 g revet mørk chokolade      
Blommer, flormelis og vanilje piskes med håndmixer ca. 15 minutter, til det er "sejt".
Chokoladen rives.
Piskefløden piskes "hårdt" til skum.
Det hele blandes forsigtigt sammen.
Fuldes i en form og stilles i fryseren.
 
Tips:  - jo højere cacao indhold i chokoladen - jo bedre resultat.
Mælkechokolade kan IKKE anbefales da isen bliver MEGET sød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her