Logo

Vaniljerabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g rabarber i 2 cm lange stykker
150 g sukker
1 vaniljestang
50 g mandler
 
Kom rabarberstykkerne i et ovnfast fad.
Bland sukker med kornene fra vaniljestangen og vend det i.
Sæt fadet i ovnen ved 160ºC i ca. 25 minutter, eller til rabarberne er møre, men stadig har bid.
Fordel rabarber og lage i portionsskåle.
Smut og flæk mandlerne og vend dem forsigtigt i.
Der kan serveres flødeskum til, evt. tilsat 2-3 knuste makroner til 1 1/2 dl fløde.
 
Tips: Er ikke fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Panna cotta med friske jordbærLet dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter
• Creme brûlée med æblerDenne dejlige dessert går aldrig af mode her har den fået æblefyld og smag af citrontimian
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os