Logo

Vaniljerabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g rabarber i 2 cm lange stykker
150 g sukker
1 vaniljestang
50 g mandler
 
Kom rabarberstykkerne i et ovnfast fad.
Bland sukker med kornene fra vaniljestangen og vend det i.
Sæt fadet i ovnen ved 160ºC i ca. 25 minutter, eller til rabarberne er møre, men stadig har bid.
Fordel rabarber og lage i portionsskåle.
Smut og flæk mandlerne og vend dem forsigtigt i.
Der kan serveres flødeskum til, evt. tilsat 2-3 knuste makroner til 1 ½ dl fløde.
 
Tips: Er ikke fryseegnet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her