Logo

Vanillefromage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g sukker
1 dl vand
12 pasteuriseret æggeblommer
1 stang vanilje
1 l letpisket fløde
9 blade gélatine
1 bakke friske jordbær
 
Sukker og vand koges igennem til let sirup.
Æggeblommer piskes sammen med vaniljemarv sammen med den kogende
sirup og legeres let over svag varme til cremekonsistens (den skal piskes
kold).
Til sidst piskes den udblødte smeltede gélatine i æggemassen.
Den letpiskede fløde vendes i æggeskummet - lad massen stivne lidt på køl imens man klargøre jordbærende.
Toppen pilles af og jordbærren skæres i små tern.
Vend jordbærrene i massen og fyld den i en form.
Gem evt. nogle jordbær til pynt
 
Tips: Hvis man ikke bruger jordbær og smager den til med noget andet fx spiritus skal man huske at hvis man tilføjer 1 dl væske skal der også tilføjes 1 blad gelatine. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pink koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den røde rubinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med smuldredej 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pink koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os