Logo

Vanillefromage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g sukker
1 dl vand
12 pasteuriseret æggeblommer
1 stang vanilje
1 l letpisket fløde
9 blade gélatine
1 bakke friske jordbær
 
Sukker og vand koges igennem til let sirup.
Æggeblommer piskes sammen med vaniljemarv sammen med den kogende
sirup og legeres let over svag varme til cremekonsistens (den skal piskes
kold).
Til sidst piskes den udblødte smeltede gélatine i æggemassen.
Den letpiskede fløde vendes i æggeskummet - lad massen stivne lidt på køl imens man klargøre jordbærende.
Toppen pilles af og jordbærren skæres i små tern.
Vend jordbærrene i massen og fyld den i en form.
Gem evt. nogle jordbær til pynt
 
Tips: Hvis man ikke bruger jordbær og smager den til med noget andet fx spiritus skal man huske at hvis man tilføjer 1 dl væske skal der også tilføjes 1 blad gelatine. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her