Logo

Vanilleis - uden æggeblommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl fløde 13%
200 g brun rørsukker
1/2 vaniljestang

Kom fløden i en gryde sammen med sukker.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab marven ud.
Kom det hele i fløden.
Kog det op og pisk grundigt i fløden.
Sigt den bagefter og frys den.
Rør flere gange under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydder-peberkage til fedtede fingre og lange diskussioner (!)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer med kokos- og orangekaramelSpændende dessert hvor bananer drysses med karamel og grilles ved direkte varme. Severes...
• Mandelkurve med syltede frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderurtesuppe fra Frankfurt + StikkelsbærkageGrønnere kan det ikke blive: hurtig sommersuppe, den smager dejligt både som forret og som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os