Logo

Vanilleis - uden æggeblommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl fløde 13%
200 g brun rørsukker
½ vaniljestang

Kom fløden i en gryde sammen med sukker.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab marven ud.
Kom det hele i fløden.
Kog det op og pisk grundigt i fløden.
Sigt den bagefter og frys den.
Rør flere gange under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrombærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Myntemarineret ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondant med lakridsis og orangemarinerede litcheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!