Logo

Vanilleis - uden æggeblommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl fløde 13%
200 g brun rørsukker
1/2 vaniljestang

Kom fløden i en gryde sammen med sukker.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab marven ud.
Kom det hele i fløden.
Kog det op og pisk grundigt i fløden.
Sigt den bagefter og frys den.
Rør flere gange under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DajmisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os