Logo

Vanillepocherede æbler med Marsalacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ stang vanilje
1 ½ dl vand
1 spsk sukker
2 æbler
 
Vanillestangen flækkes og vaniljekornene skrabes ud.
Vanillestang, -korn, vand og sukker kommes i en gryde og lagen koges op.
Æblebåde kommes i lagen og koges næsten møre (ca. 5 min).
Æblemassen køles af.
Marsalacreme: 125 g ricottaost, 1 ½ spsk marsala (italiensk hedvin),
1 spsk flormelis
Ricottaosten røres med marsala og smages til med flormelis.
Nybagte vafler eller pandekager anrettes med æbler og kold marsalacreme,
 
Tips: Serveres til vafler eller pandekager 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her