Logo

Vanillepocherede æbler med Marsalacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 stang vanilje
1 1/2 dl vand
1 spsk sukker
2 æbler
 
Vanillestangen flækkes og vaniljekornene skrabes ud.
Vanillestang, -korn, vand og sukker kommes i en gryde og lagen koges op.
Æblebåde kommes i lagen og koges næsten møre (ca. 5 min).
Æblemassen køles af.
Marsalacreme: 125 g ricottaost, 1 1/2 spsk marsala (italiensk hedvin),
1 spsk flormelis
Ricottaosten røres med marsala og smages til med flormelis.
Nybagte vafler eller pandekager anrettes med æbler og kold marsalacreme,
 
Tips: Serveres til vafler eller pandekager 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberdessertPrøv at bruge en sprød mysli til en lækker dessert med sæsonens friske rabarber....
• Flamberede bananer 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristede havregrynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberdessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os