Logo

Ymerris med løse ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
1/2 dl vand
4 spsk sukker
2 tsk Maizena
1 spsk vand
 
2 dl løse ris
3 dl vand
 
1/2 liter ymer/ylette
5 spsk sukker
1/2 stang vanilje
1/4 liter piskefløde
 
pynt med jordbær
 
Kom jordbærrene i en gryde med vand og sukker. Bring dem i kog.
Rør en jævning af Maizena og vand og jævn jordbærrene.
Lad dem koge et par min.
Hæld dem op i en serveringsskål og stil dem til afkøling.
Kog risene i vand (uden salt) ifølge emballagen og afkøl dem.
Det er meget vigtigt at risene er kolde når det skal blandes med mejeri
produkter.
Smag ymeren til med sukker og vanilje og bland risene i.
Pisk fløden stiv.
Vend forsigtigt flødeskummet i ymerblandingen og hæld denne over
jordbærrene.
Stil desserten koldt.
Pynt ved serveringen med jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad med frugt, grønsager, rosiner og nødder + IsFrugt, grønsager, rosiner og nødder fremhæver den fine mørbradsmag.
• ChokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med sødt fyld En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med frugt, grønsager, rosiner og nødder + IsFrugt, grønsager, rosiner og nødder fremhæver den fine mørbradsmag.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!