Logo

Yoghurt frugtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Fedtfatig)

250 g frugt (fx. Blåbær, hindbær eller jordbær)
100 g sukker
½ dl piskefløde
3 ¾ dl yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
1 dl kvark 0,1.

Frugten skylles og pureres med sukker og citronsaft.
Frugtblandingen tilsættes youhurt, kvark og fløde, og det hele blandes godt sammen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i frysebeholderen.
Tilberedningstid: Ca. 35-45 min.

Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned.
For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?