Logo

Yoghurt med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Yoghurt med bær

 

Sommermorgenmad med friske bær er fantastisk lækkert - så lækkert, at, man faktisk kan bruge opskriften som dessert.

Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 30 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet (2 personer)

 

#

½ l yoghurt naturel

125 g ribs

50-75 g solbær

3 spsk ahornsirup

¼ stang vanilje eller ¼ tsk vaniljesukker

*

 

Hæld yoghurten til afdrypning i et kaffefilter min. 30 min.

Rib ribs og solbær, skyl dem og lad dem dryppe godt af.

Kom dem på en lille pande sammen med ahornsirup og varm dem forsigtigt igennem.

Hæld dem i en skål til afkøling.

Skrab yoghurten ud af kaffefiltret og rør den sammen med vaniljemarv eller vaniljesukker.

Fordel den i to glas og top op med bær og sirup.

 

Tips: Brug evt græsk yoghurt - den skal ikke afdryppes.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med bær og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os