Det er præcis, hvad
det lyder som! Et fyld i burrito-stil, inde i et tyndt banket kyllingebryst,
derefter paneret og luftstegt! Det blir en ny familie-favorit.
30 min forberedelse. 15
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
2 kyllingebrystfileter
80 ml (1/3 kop) chipotlesauce, plus ekstra
til servering
125 g (3/4 kop) kogte ris
125 g dåse sorte bønner, drænet, skyllet
80 g (1 kop) revet mozzarella
1 skalotteløg, skåret i tynde skiver
170 g majschips, ost supreme
2 æg
40 g (1/4 kop) almindeligt hvedemel
Til servering:
Avocado dip
Frisk jalapeno chili i skiver
Friske korianderblade
Limebåde
* Tilberedning
Skær en kylling i 8 separate stykker.
Læg et stykke madpapir over et stykke og bank dem flade.
Gentag med de andre 7 stykker.
Fordel 1 spsk chipotlesauce over et stykke kylling.
Top med en fjerdedel af risene.
Drys med en fjerdedel af bønnerne, ost og skalotteløg.
Rul forsigtigt fra den korte ende af kyllingen til at
omslutte.
Fastgør med tandstikker.
Gentag med den resterende kylling, sauce, ris, bønner, ost
og skalotteløg.
Kør majschipsene i en foodprocessor, indtil der dannes fine
krummer.
Overfør til en tallerken. Pisk æggene i en lav skål.
Læg melet på en tallerken.
Tryk en fyldt kylling i melet, derefter i æggene og derefter
i majskrummerne,
tryk fast til det dækker.
Gentag med de andre 7 stykker.
Stil i køleskabet i 20 min for at hvile.
Spray airfryerens kurv med olie.
Læg kylling i kurven og steg ved 180 °C i 12 min, vend
halvvejs,
eller indtil den er gennemstegt.
Fjern og kassér tandstikkerne.
Server kyllingen med avocadodip, jalapenos, koriander og
limebåde.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------