 
 
 
 
Kartoffel- og ostedej,
rullet til kugler og fyldt med smeltet hvidløgssmør. Denne airfryer-opskrift er
simpelthen uimodståelig. Gå ikke glip af den gode smag.
30 min forberedelse.
50 min kogetid. 4 portioner
 
# Ingredienser
1 kg hvide kartofler,
skrællede
100 g saltet smør,
hakket
4 fed hvidløg, knust
1 spsk hakket frisk
persille eller purløg
100 g (1 kop) forrevet
3 osteblanding
40 g (¼ kop) almindeligt
mel
2 æg, let pisket
2 spsk mælk
100 g (2 kopper) panko
brødkrummer
 
* Tilberedning
Kog kartoflerne i
airfryeren ved 180 °C i 30 min eller indtil de er møre. 
Stil til side i 15
min, eller indtil den er lidt afkølet. Mos indtil glat.
 
Kom smør, hvidløg,
persille og 1 tsk havsalt i en skål. (se tips)
Form til som en
kartoffel: 12 cm lang med en diameter på 2 cm. 
Overfør til en plade
bagepapir. Stil i køleskabet til afkøling, indtil de er faste.
 
Tilsæt ost til
kartoflen. Rør indtil godt blandet. Form til fire kugler.
 
Skær stokken af
hvidløgssmør i halve på tværs og derefter i halv længde. 
Tryk det ene stykke
til en kartoffelkugle og form til en oval. 
Gentag med resterende
smør og kartoffelkugler.
 
Læg mel på en
tallerken. Kom æg og mælk i en skål. 
Læg panko i en anden
skål. Dyp kartoffelkugler i melet, derefter 
i æggeblandingen,
derefter panko, tryk forsigtigt til det dækker. 
Gentag dypning med æg,
derefter panko til dobbelt belægning. 
Gentag med de
resterende kartoffelkugler.
 
Placer to Kievs i
kurven på en airfryer og spray med olie. 
Luftsteg ved 180 °C i
10 min. Gentag med resterende Kiev.
 
Tips: For at give
disse Kievs et ekstra smagsløft steges 
1 finthakket lille løg
og 200 g finthakket bacon i 3-4 min eller 
indtil de er gyldne.
Tilføj til kartoflen, før du ruller til kugler i trin 2.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------