Logo

Ærtedip og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ærtedip og grønsager

 

Sæt en sund snack på bordet den vil hurtigt få ben at gå på.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

Dip:

125 g friske eller frosne ærter

1 fed hvidløg

½ dl syrnet fløde eller skyr fraiche

frisk mynte

salt og peber

300 g rå grønsager (fx fennikel, agurk, gulerødder, blomkålsbuketter, radiser, sprøde salatblade)

*

 

Blend ærterne sammen med knust hvidløg, og syrnet fløde eller lign.

Tilsæt friskhakket mynte og smag til med salt og peber.

Server med friske udskårne grønsager som snack, forret eller tilbehør.

 

TIPS: Dippen er også god til chips eller tynde skiver ristet brød.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ærtesuppe med ristede brødterningerServer en cremet suppe med sprøde rugbrødsterninger som forret
• Ærte- og basilikumtærte med marinerede gulerødderÆrte-tærte er en rigtig smagfuld sommertærte. Denne opskrift på hjemmelavet ærtetærte er...
• Ærtesuppe med ristede brødterningerServer en cremet suppe med sprøde rugbrødsterninger som forret
• Karamelæbler med hjemmelavet karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os