Logo

Fritatta med kartoffel, champignon og østershatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fritatta med kartoffel, champignon og østershatte

 

Fritatta med kartoffel, champignon og østershatte - let at lave på 20 min og en fantastisk smagsoplevelse. 4 personer. 

 

Ingredienser:

12 æg

3 dl mælk

400 g kartofler

300 g markchampignon, kejserhat eller anden fast svamp

100 g østershatte

1 skalotteløg

1 bdt bredbladet persille

1 glaskål

½ fennikel

1 citron

1 tsk dijonsennep

1 spsk honning

2 spsk olie

50 g valnødder

100 g skyr

*

Tilberedning:

Børst svampene og skær kartoflerne i tern af 1x1 cm.

Varm lidt almindelig olie på en pande, og steg så svampe og kartoflerne gyldne.

Hak skalotteløget fint og persillen lidt grovere.

Pisk æg sammen med mælken og lidt salt og peber.

 

Kom først skalotteløget og persillen på panden, og vend rundt et par gange.

Hæld derpå æggestanden på panden.

Sørg for, at fyldet stadig er fordelt jævnt i frittataen, og dut nu skyr ned i hist og her.

Sæt panden i ovnen ved 200 °C i 10-15 minutter.

 

Imens skæres fennikel og glaskål i tynde skiver.

Rør dijonsennep, honning, olie og citronsaft sammen.

Vend det sammen med fennikel/glaskålsblandingen.

 

Varm nu lidt almindelig olie op på en ny pande, og varm det rigtig godt op.

Pluk østershattene i strimler og pluk også en god portion persille.

Hak valnødderne groft.

Rist nu østershattene hårdt af på panden, til de er sprøde og gyldne.

Smid herefter persille og valnødder op til de sprøde svampe, og sluk for panden.

 

Servér nu den færdige frittata med råmarineret sennepsglaskål som tilbehør og pyntet med sprøde svampe, persille og nødder.

 

........................................................................................................................

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød med nye kartofler og rygeostEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• KartoffelfadDenne skønne kartoffelret tilberedes med en rest bagte kartofler
• Nye kartofler med spidskål, pocheret æg og hollandaisesauceDet danske sommerguld, de nye kartofler, er kommet, og de fortjener en hovedrolle i...
• Fyldte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!