En lækker lille snack med sprød skinke, som de fleste vil
elske. Kan tilberedes med forskellige krydderurter. Server den fx som en del af
tapas-bordet.
Til 1 person. Tilberedningstid: 40 min. Stegetid: ca 30 min.
Ikke fryseegnet
#
100 g små nye kartofler
salt
80 g parmaskinke
rosmarinkviste
*
Skrub kartoflerne, men skræl dem ikke.
Forkog dem i letsaltet vand i ca. 8 minutter, hæld vandet
fra og lad dem afkøle.
Del parmaskinken ud i mindre stykker og vikl om hver
kartoffel.
Sæt skinken fast med rosmarin-stilke.
Læg på bagepapir på en bageplade og bag ved 225 °C, til
skinken er gylden og sprød.
TIPS: De lækre små, sprøde kartofler kunne være en del af en
større brunch sammen med fx frugt, surmælk og brød. Det er vigtigt, at
rosmarinkvistene er af den rustikke slags, ellers må du bruge almindelige
tandstikkere.
Kalorier: 231 kcal. Protein 21 g (37%) Kulhydrat 15 g (28%)
Fedt 9 g (35%) Kostfibre 1 g
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin