
 
Har du knapt med tid, men vil alligevel have ordentlig
aftensmad med dejlig smag? Så er disse herlige madder et perfekt forslag.
Aftensmad
• Peberfrugt indeholder betakarotin • Peberrod indeholder bl.a. kalium, fosfor, magnesium og
zink. 
Forberedelse 20 min. Tilberedning 5 min. 4 Portioner 
 
# Råvarer til Oste- og skinkemad varm:
½ spsk olie 
2 røde peberfrugter 
½ tsk tørret oregano 
¼ tsk sort peber 
½ dl frisk, reven peberrod 
300 g let philadelphiaost 
8 skiver røget skinke 
4 skiver let ristet hvidt brød 
 
* Fremgangsmåde: 
1 Tænd for ovnens grill. 
Beklæd en bageplade med alufolie. 
 
2 Opvarm olien ved jævn varme på en pande. 
Striml og steg peberfrugterne under omrøring ca. 5 min. 
Krydr med oregano og peber. Tag panden fra varmen. 
 
3 Bland ⅓
af peberfrugten med philadelphiaost og peberrod. 
Bland godt. 
 
4 Smør osteblandingen på skinkeskiverne. 
Rul skinken sammen og fæstn dem med tandstikkere. 
Læg skinkerullerne på den forberedte plade med
sammenføjningen nedad. 
 
5 Grill skinken til den begynder at få farve, ea 5 min. Vend
en gang. 
Læg brødet på tallerkener. 
Læg skinken på brødet. 
Fordel resten af peberfrugten ovenpå. 
Fjern tandstikkerne og server. 
 
Tips & råd 
 

Rist peberfrugterne inden du steger dem. Grill dem så ca. 15
min. 
Pak dem i folie. Lad dem køle af. 
Træk skindet af og skær kødet i strimler og steg 
 

Steg skinken i stedet for at grille den i ovnen. 
Brun skinkerullerne på en teflonpande til de er godt varme,
ca. 5 min. 
Vend dem nu og da. 
 
VARIATION: Erstat osten med reven, lagret ost (17%).
 
PR. PORTION: Energi: Kcal 307 = kJ 1289 
Kulhydrat 22 g Protein 21 g Fedt 15 g (44%) Fibre 3 g