Disse sandwich bliver
allerbedst i en toastmaskine, men kan sagtens steges på en almindelig
stegepande. Læg en tallerken eller lignende over dem som pres.
Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 6-8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
1 dåse tun i olie
(eller vand)
½ rødløg (hakket)
2 stilke bladselleri
(hakket)
6 sorte oliven
(hakket)
3 spsk mayonnaise
1-2 tsk citronsaft
4 skiver brød
1 stor tomat
(skiver)
30 g ost (i skiver
eller groftrevet)
salt og peber
*
Vend den afdryppede
tunfisk sammen med rødløg, bladselleri, oliven og mayonnaise.
Smag til med
citronsaft, salt og peber og fordel det på 2 skiver brød.
Læg tomatskiver
ovenpå tunsalaten og læg ost ovenpå tomaterne.
Slut af med brød og
steg sandwichene i en toastmaskine 2-3 min. på hver side eller på en pande med
smør.
Se flere dejlige sandwich
her