Du vil elske denne nye
fingermad-idé, der også fungerer som snack. Hver knasende pakke indeholder en
blanding af svine- og rejefars. Dyp dem i vores letlavede honning-sesamsauce,
og se dem blive din nye yndlings airfryer opskrift.
30 min forberedelse. 20
min kogetid. 30 stykker.
# Ingredienser
250 g svinefars
150 g rejekød i tern
½ spsk fintrevet frisk ingefær
2 fed hvidløg, knust
1 spsk finthakket skalotteløg
1 spsk sojasauce
2 tsk rørsukker
1 tsk salt
1 æg, let pisket
30 filodej (gow gee) indpakninger
Honning sesam dipsauce:
2 spsk sojasauce
1 spsk kinesisk risvin eller sherry
1 tsk sesamolie
1 spsk honning
1 tsk ristede sesamfrø
* Tilberedning
Bland alle ingredienser til dipsaucen i en skål og stil til
side.
Kom svinekød, rejer, ingefær, skalotteløg, hvidløg, soja,
sukker og salt i en skål og bland godt.
Placer 1 tsk blanding i midten af en wonton-indpakning.
Pensl kanten med æg og fold indpakningen over for at
forsegle.
Klem kanten sammen for at lave en wonton-form.
Gentag med den resterende blanding og omslag.
Læg halvdelen af wontons i en airfryer-kurv og spray med
olie.
Luftsteg ved 180 °C i 10 min. Gentag med de resterende
wontons.
Serveres varme med små skåle dipsauce ved siden af.
INFO: En wonton er en type kinesisk dumpling, der
almindeligvis findes i det kinesiske køkken. Det staves også wantan eller
wuntun fra kantonesisk 雲吞 / 云吞 og
wenden fra Shanghainese 餛飩 / 馄饨.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------