Logo

Æblegløgg med ingefær og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblegløgg med ingefær og timian

 

Hvem siger, at gløgg skal serveres i krus? Gør anretningen mere festlig og hæld den i vinglas. Her får du opskriften på æblegløgg med ingefær og timian

Tid: 20 minutter. Antal: 6-8 kopper

 

# det skal du bruge:

2 cm frisk ingefær

10 timiankviste

1,2 l syrlig æblemost

150 g soltørrede tranebær

1½ dl calvados

2 grønne æbler

 

Ved servering:

frisk timian

evt. lakridsrødder

 

Sådan laver du æblegløgg med ingefær og timian:

Skræl ingefær, og skær det i tynde strimler.

Bind timiankvistene sammen med madsnor.

Bring forsigtigt æblemost, tranebær, ingefær og timian i kog i en gryde.

Sluk for varmen, og lad blandingen trække i 10 minutter.

Smag til med calvados.

Skyl æblerne, skær dem i tern uden kernehus, og lad dem varme med i gryden.

Sigt evt. krydderier og timian fra.

Servér straks med frisk timian og evt. en lakridsrod i glasset.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?