Logo

Alfevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30-40 klaser hyldeblomster
80 g vinsyre
2 kg sukker
2 citroner
1 ½-2 l kogende vand


Sukker og vinsyre kommes i en gryde og det kogende vand hældes i.
Naar sukkeret er opløst kommes citronskiver og hyldeblomster i.
Det hele skal staa og trække i 5-6 dage.
Der røres i det i ny og næ.
Fortyndes med vand naar det drikkes (afkølet). 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her