Logo

Alfevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

30-40 klaser hyldeblomster
80 g vinsyre
2 kg sukker
2 citroner
1 1/2-2 l kogende vand


Sukker og vinsyre kommes i en gryde og det kogende vand hældes i.
Naar sukkeret er opløst kommes citronskiver og hyldeblomster i.
Det hele skal staa og trække i 5-6 dage.
Der røres i det i ny og næ.
Fortyndes med vand naar det drikkes (afkølet). 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• St. ThomasVestindien er berømt for sin rom. Her en St. Thomas
• Hyldebærsaft til picnicEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TranebærtoddyFå varmen med en dejlig toddy med eller uden alkohol
• Syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!