Logo

Allianceade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Ca. 1 ½ liter)
½ kg hindbær,
½ kg ribs,
½ kg solbær,
1 tsk citronsyre,
1 liter kogende vand,
1 kg sukker,
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon.

Saftige, fuldmodne bær skylles, knuses med en solid kop, tilsættes citronsyre og overhældes med kogende vand. Halvdelen af sukkeret og Atamonen røres i. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt. Resten af sukkeret blandes i lidt efter lidt i løbet af et par dage. Når saften er klar, sies den fra. Den sidste saft vrides ud. Saften fyldes i Atamonskyllede flasker, der lukkes med en vatprop og bindes til 2 dage efter. Limonaden kan fx; fortyndes med isvand til læskedrik.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (122 stemmer)
Siden er blevet set 12.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her