Logo

Allianceade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Ca. 1 1/2 liter)
1/2 kg hindbær,
1/2 kg ribs,
1/2 kg solbær,
1 tsk citronsyre,
1 liter kogende vand,
1 kg sukker,
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon.

Saftige, fuldmodne bær skylles, knuses med en solid kop, tilsættes citronsyre og overhældes med kogende vand. Halvdelen af sukkeret og Atamonen røres i. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt. Resten af sukkeret blandes i lidt efter lidt i løbet af et par dage. Når saften er klar, sies den fra. Den sidste saft vrides ud. Saften fyldes i Atamonskyllede flasker, der lukkes med en vatprop og bindes til 2 dage efter. Limonaden kan fx; fortyndes med isvand til læskedrik.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlommesnapsForskellige snaps, blandt andet denne spændende blommesnaps, er faktisk rigtig lette at...
• Café MintPå café Mint serveres også mint cupcakes - her er opskriften på en god Mint Caé i en kop
• Bagt grapefrugt med mandlerEn nem hverdagsdessert eller luksus-morgenmad
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!