Logo

Anderledes gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske medium hvidvin som en let og blomsteragtig frascati vin
1 dl lys portvin
1 dl vand
2 cm frisk ingefær
2 stænger kanel
6 hele kardemommer
2-3 spsk Akaciehonning
150 g valnødder
100 g lyse sultans rosiner
evt. lidt appelsinfileter

Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i gryde, og lad det koge ca. 15 minutter.
Lad det trække natten over og si så.
Kom denne ekstrakt i hvidvinen med honning og portvin, og varm op til
lige under kogepunktet.
Server straks med sultanens, valnødder og appelsinfileter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Easy CappuccinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perikonsnaps - PerikondramEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt SmoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os