Logo

Appelsinbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 modne appelsiner
1 vaniljestang
5 dl vodka
2 dl cognac
2 dl sukker
 
Vask og skræl appelsinerne, fjern AL hvid skræl for at undgå en bitter smag.
Tilsæt spriritus og vaniljestang.
Lad det stå 2-3 uger, filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 4 uger.
Opskriften kan varieres med blodappelsiner, mandariner, klemantiner o.l.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Magarita de MenteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
• Milkshake, enkelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango med kiwiServer denne læskende dessert efter en fyldig hovedret
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!