Logo

Børnegløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl solbærsaft
5 dl æblemost
1 stk hel kanel
1 lille stykke hel ingefær
5 hele nelliker
50 g mandelsplitter
75 g rosiner

Det hele, undtagen mandler og rosiner varmes igennem og trækker.
Kanel, ingefær og nelliker fiskes op. Mandler og rosiner tilsættes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlåbærbrændevinHer er opskriften på en godt blåbærbrændevin. Der bør kun bruges friske blåbær til...
• LemonadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Café Specialeindeholder kanel og muskat - meget delikat. Vil du smagen lindre, så brug lidt mindre....
• BahiadessertDenne dessert er opkaldt efter Bahia-regionen i Brasilien hvor der vokser mange...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os