Logo

Blå ost med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det ordentligt. Her servers en blåskimmel som for eksempel saga med en lækkert glas Sandeman Fine Tawny Port.

200 g Saga, Bresse Bleu eller lign. blåskimmelost .
1 dl Sandeman Fine Tawny Port.

*

 
Skær 2 cm tykke skiver ost og udstik 4 små "tårne" med et sherryglas (dyppet i olie).
Udhul tårnene med en varm teske.
Pres den resterende mængde ost gennem en fin sigte og rør den.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt den rundt på siderne og kanten af tårnet, så der stadig er et lille hul i toppen.
Lav et lille kræmmerhus af smørrebrødspapir og fordel portvinen i "tårnene".
Stil dem koldt i 2-3 timer, så osten marinerer indefra.

Server hertil Sandeman Fine Tawny Port.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldebærtoddyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddebrudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Iste til picnicEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os