Logo

Café Orangero

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vil du have mønster, så brug en nål og træk streger fra midten af kakaodrysset ud mod kanten.

40 g chokolade
3 dl vand
1,5 dl mælk
1 spsk Nescafé
8 cl Orangero (eller anden orangelikør)
piskefløde
—-

Smelt chokoladen over vandbad.
Tilsæt vand og mælk og lad det koge.
Kom Nescaféen i og rør til den er opløst.
Fordel orangelikøren i 4 glas og hæld den varme chokoladekaffe i.
Pynt med flødeskum og et drys kakao.

Tips: Vil du have mønster, så brug en nål og træk streger fra midten af kakaodrysset ud mod kanten.

 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Irsk kaffe - Irish CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm kakao med cognacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med brombærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os