Logo

Champagne Brus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)
1 fl. champagne
Sirup:
2 stængler citrongras
1 1/2 dl sukker
1 dl Pisang Ambon
10 limeblade
Pynt: Mørk chokolade
knust is
 
Sirup: Kog alle ingredienser sammen og køl af.
Pynt: Smelt chokoladen og skriv med chokolade på glasse­ne.
Servering: Fordel siruppen i glassene og top op med Champagne og knust is.
 
"Festlig udsmykning, godt brus. Den lever op til sit navn. Kreativ - rigtig sommer stemning "
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smoothie med jordbær og melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• St. ThomasVestindien er berømt for sin rom. Her en St. Thomas
• Signes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os