Logo

Champagne Brus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(6 personer)
1 fl. champagne
Sirup:
2 stængler citrongras
1 ½ dl sukker
1 dl Pisang Ambon
10 limeblade
Pynt: Mørk chokolade
knust is
 
Sirup: Kog alle ingredienser sammen og køl af.
Pynt: Smelt chokoladen og skriv med chokolade på glasse­ne.
Servering: Fordel siruppen i glassene og top op med Champagne og knust is.
 
"Festlig udsmykning, godt brus. Den lever op til sit navn. Kreativ - rigtig sommer stemning "
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?