Logo

Choko Caffè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

friskbrygget kaffe
20 g pulver til varm chokolade
Pynt - Et lag af flødeskum
6 chokoladekugler

Kom 20 g pulver til varm chokolade i et glas/krus.

Hæld friskbrygget kaffe i og rør, indtil chokoladepulveret er fuldstændig opløst.

Tag flødeskummet og dæk kaffens overflade helt.

Knus chokoladekuglerne ovenpå fløden.

Server straks.

Tips:
Erstat chokoladekuglerne med friskreven chokolade eller drys med stødt kanel i stedet for chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokolademilkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mulled wineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dry Martini 2Igen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Chokolade/orangemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!