Logo

Choko Caffè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

friskbrygget kaffe
20 g pulver til varm chokolade
Pynt - Et lag af flødeskum
6 chokoladekugler

Kom 20 g pulver til varm chokolade i et glas/krus.

Hæld friskbrygget kaffe i og rør, indtil chokoladepulveret er fuldstændig opløst.

Tag flødeskummet og dæk kaffens overflade helt.

Knus chokoladekuglerne ovenpå fløden.

Server straks.

Tips:
Erstat chokoladekuglerne med friskreven chokolade eller drys med stødt kanel i stedet for chokolade.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Camping HyldebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melon-mango smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Coffee ice & sodaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os